Gratis ligtkrant

 

"De Ligtkrant" is het gratis e-zine van Nell van de Ligt, stress- en burn-outexpert waarin belangrijke achtergrondinformatie, tips en tools gegeven wordt over stress-en burn-outpreventie, behandeling en re-integratie. Je ontvangt de Ligtkrant tweewekelijks in je mailbox. Bij inschrijving ontvang je het gratis e-book "7 tips om ziekteverzuim door stress en burnout te voorkomen". 

Interesse? Schrijf je nu in voor de gratis Ligtkrant:

(We respecteren je e-mail privacy. Je kunt dit e-zine op elk moment met één muisklik opzeggen.) 

Beste Nell,

Ik vond uw artikel "in 6 stappen naar een burn-out". Al lange tijd waren mijn vrouw en ik opzoek naar de reden van mijn ziek zijn. Ik liep alle ziekenhuizen af, maar kreeg steeds te horen zo gezond te zijn als een visje. Ik kreeg last van steeds meer ziektesymptomen, maar een oorzaak kon niet gevonden worden. Tot mijn vrouw op uw artikel stootte. Het was alsof een helderziende, een superintelligent persoon dit had geschreven, want het bleek mijn levensverhaal te zijn. We huilden allebei tranen van geluk, want we hadden eindelijk de reden van mijn ziek zijn gevonden. Mede dankzij uw artikel heeft mijn genezing eindelijk plaats kunnen vinden.

Een burn-outslachtoffer die op weg is naar genezing. Honderdduizendmaal dank!

Hans en Lian van den Heuvel

Ik wens je van harte proficiat met het 10-jarig bestaan van je bedrijf en vind het fijn te horen dat dit jou zoveel voldoening schenkt.

Persoonlijk heb ik (momenteel) geen last van stress/burn-outklachten , maar als jobcoach hebben jou tips al zeer nuttig gebleken in de begeleiding van sommige werkzoekenden. Ik dank jou van harte voor de enthousiaste wijze waarop je je kennis deelt!.