Ligtpunt werkt breder dan je denkt

Geplaatst op 12 januari 2017

Ligtpunt bestond vorig jaar 10 jaar. Ik werk dus al die tijd als stress en burn-out expert. Met veel liefde en grote zorgvuldigheid begeleid ik mensen om weerbaar, stressbestendig en sterk in het leven te staan. Dat doe ik zowel particulier als via bedrijven.

Onlangs vroeg een klant of ik haar kon helpen met het zoeken naar  haar passie. Ze dacht niet dat ik haar verder kon helpen als stress- en burn-outexpert.  De klant wist niet welke richting ze uit wilde met haar werk en wat haar passie was.

En in diezelfde week kwam er nog een andere vraag van Petra. Zij vroeg mij waar ze goed terecht kon als ze aan haar zelfvertrouwen wilde vergroten.  Petra dacht dat ze daarvoor naar een andere coach moest.


Maar natuurlijk werk ik ook met deze vragen, want veel mensen die met een stress of een burn-out worstelen hebben een laag zelfbeeld, en zijn op zoek naar hun passie en zingeving. Het thema stress en burn-out is heel breed.

Wat dus veel mensen niet weten is dat werken met het thema stress en burn-out heel veel  inhoudt, want er zit heel veel aan vast. Alle problemen veroorzaken in een bepaalde mate stress. Problemen vragen iets van jou (als individu) in samenspel met de ander en de samenleving (relaties). Dus een hulpvraag bij stress is breed en kan heel divers zijn

Ik merk dan ook dat de omschrijving stress- en  burn-outexpert dus geen compleet beeld van mijn werkzaamheden geeft. En dat voelt niet goed.

Dat is natuurlijk heel erg jammer, want laten we eens kijken met welke thema’s ik allemaal werk. Wat hangt er allemaal aan stress- en burn-outwerk vast? Als je stress hebt sta je niet meer stevig genoeg in je schoenen en dat kan verschillende oorzaken hebben. Ik werk dan vervolgens aan:

Eigenlijk alles wat je in het leven (op het werk en privé) tegenkomt en waar je mee moet dealen. Want loopt het niet goed, dan krijg je stress. 

Kort gezegd, ik help je zelfbewust, weerbaar en sterk in het leven te staan. Ik werk samen met een klant aan kwaliteit van leven, zingeving en gelukkig zijn.  Niet alleen privé, ook op het werk. Ik help je om je persoonlijk en zakelijk  leven op een gezonde wijze gestalte te geven en gelukkig te zijn.

Ik wil je dus nu duidelijkheid geven, vandaar dit e-zine. Het is jammer als je denkt niet bij me terecht te kunnen met je vragen.

Dus vanaf nu staat er geen stress- en burn-outexpert meer op mijn visite kaartje en op de site. Maar:

WEERBAAR EN STERK IN PRIVÉ EN WERK.

 

 

 Leuk als je reageert op mijn blog. 

 

© www.ligtpunt.nl | Nell van de Ligt. Alle rechten voorbehouden. Wil je dit artikel gebruiken in een tijdschrift, nieuwsbrief of op een website? Dat kan zolang je de copyright en met een werkende link naar mijn site opneemt.


Reacties

Een mooie, pakkende en complete slogan Nell, die aangeeft waarvoor en waarom je bij jou aan het goede adres bent!
Lieke - 12 januari 2017
Mooie nieuwe slogan!
Nicole - 12 januari 2017

Reactie toevoegen


Ter voorkoming van spam, klik op het vakje hieronder