Inzichten en tools

Ik ben enorm gegroeid, heb inzichten en tools. Dat geeft me zelfvertrouwen en maakt me blij. Ik doe wat er voor mij echt toe doet.
 

H.G, 51jr, directeur (Utrecht)

 

Online groepscoaching "Keerpunt"

Neem zelf het heft in handen om stressbestendig en krachtig in het leven te staan.

Start 22 mei 2018
 

Het Keerpunt-programma staat voor:

Assertief leven – Voor ieder die de juiste manier wilt leren om voor jezelf op te komen.
Stressbestendig leven – Voor ieder die negatieve stress wilt elimineren en een burn-out wilt voorkomen.
Krachtig leven – Voor ieder die wilt leven en niet meer bezig wilt zijn met overleven.
 

Herken je deze situaties?

 

Moeite met weerbaarheid en krachtig staan?

Weerbaar en krachtig staan en goed voor jezelf zorgen zijn van grote invloed op je levensgeluk. Toch hebben veel mensen er grootste moeite mee. Ze weten niet waar te beginnen, wat ze moeten zeggen of hoe te reageren als er over hun heengelopen wordt. In sommige gevallen geeft men het zelfs al bij voorbaat op, omdat men zich bezwaard voelt om iets voor zichzelf te vragen. Deze onmacht veroorzaakt vanzelfsprekend stress en frustratie en is een grote voedingsbodem voor een burn-out.
 

 
 

Wie ben ik?

Ik heb lang zelf geworsteld met stress en ben zelfs lange tijd burn-out geweest. Ik rende van hot naar her, voelde me een gevangene in het leven en kwam niet toe aan mezelf en de dingen ik wilde doen. Ik moest zo veel, was altijd bezig en ik wist niet hoe ik uit de stress-spiraal moest komen.
Meer weten? Klik hier

 

Trucjes houden geen stand       

De mens wordt gestuurd door diepliggende (vaak onbewuste) mechanismen. Deze mechanismen bepalen onze gewoontes, ons denken en ons gedrag. Je moet leren om het probleem tot in de wortels te doorgronden en aan te pakken. Alleen dan kom je voorgoed uit die onmacht.

Je zult van mij geen trucjes leren, want trucjes houden geen stand. Je word er mogelijk zelfs vermoeider van. Nee, je zult een innerlijke transformatie doormaken en de onderliggende oorzaken van je functioneren grondig aanpakken. De handvatten leer je in het Keerpuntprogramma van Ligtpunt, maar gebruik je voor de rest van je leven.

 

Ja ik heb interesse!

 

Het Keerpuntprogramma voor gezonde assertiviteit en zelfzorg – hoe werkt het?

Keerpunt is een programma van 9 maanden waarin je persoonlijke en intensieve begeleiding krijgt. In dit programma leer je succesvol voor jezelf op te komen en voor jezelf te zorgen. Met Keerpunt vergroot je je zelfvertrouwen, je zelfkennis en je leert het stuur van je leven in eigen handen te handen. Leidt het leven wat je graag wilt.
Je gaat in een kleine, veilige groep aan het werk. In deze groep sta je samen met maximaal 10 gelijkgezinden onder mijn professionele begeleiding. 
 

Wat ga je leren met Keerpunt?

  • Authentiek en vol vertrouwen in het leven staan. Dit zul je uitstralen in privéleven, maar ook in je werk.

  • Meer zelfvertrouwen en kracht. Je zelfvertrouwen zal toenemen en het wordt makkelijker om met andere mensen om te gaan. Je krijgt meer inzicht in jezelf. Je leert je sterke punten, je ontwikkelpunten, je innerlijke drijfveren en valkuilen (her)kennen.

  • Onderliggende (onbewuste) mechanismen (her)kennen. Je leert hoe deze mechanismen en blinde vlekken je gedrag aansturen, waardoor je steeds weer in dezelfde valkuilen trapt. We gaan samen de diepte in. Je leert ze aan te pakken, zodat je je eigen leven meer kunt sturen. 

  • Keuzes maken die bij je passen. Je leert je eigen keuzes maken en ontdek hoe je kunt handelen zonder anderen te kwetsen, je schuldig te voelen of over anderen heen te lopen. Je durft je eigen pad te volgen.

  • De juiste tools voor assertiviteit. Je leert concrete stappen te zetten en handzame tools naar assertiviteit, zelfmanagement, vitaliteit, authenticiteit zodat je concreet aan de slag kunt om je leven de vorm te geven die jij verkiest. Je wordt gelukkig en het leven krijgt meer zin als je je leven leeft naar jou wens en keuzes, zonder de ander tekort te doen.  


Weerbaar en sterk. In leven en werk.


 

De gevolgen van Keerpunt

Welk cijfer geef jij je leven als je dit alles zou kunnen?


Eigenlijk, achteraf gezien, liep ik er mijn hele leven al mee te worstelen. Ik duwde me altijd naar beneden. Na de begeleiding ben ik zelfbewuster geworden, mijn zelfvertrouwen is behoorlijk toegenomen. Ik ben gegroeid, waardoor ik sterker en gelukkiger ben geworden. Ik ben trots op mezelf, want ik doe nu wat bij me past en zeg wat ik denk. – Hilde (Docent, 45 jaar)

 

Ja ik heb interesse!

 

Hoe ziet het Keerpuntprogramma voor assertiviteit eruit?

 

De extra’s van het Keerpuntprogramma voor assertiviteit

Totale waarde meer dan € 4500,-....maar ik bied jou dit uitgebreide leertraject aan voor € 1557,- I.V.M. MIJN VERHUIZING NU TIJDELIJK EXTRA KORTING VAN € 260,-  DUS  NU € 1297,-
Betalen in termijnen is mogelijk in overleg. 

Na 9 maanden is je leven veranderd en ben jij waar je wilt zijn. Je kunt je leven sturen zoals jij dat wilt en bent weer gelukkig.
Kom je uit Nederland? Dan kun je waarschijnlijk dagen en sessies declareren bij je zorgverzekering (als je alternatief verzekerd bent).  Voor meer informatie, neem contact met me op. 

 

Wat verwacht ik van jou als deelnemer?


 

Neem je leven in eigen hand. 

Heb je belangstelling of wil je meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Twijfel je nog? Bedenk dan het volgende: hoeveel zou jij geven voor een kwalitatief goed leven, en welk cijfer zou daarbij passen? Welk cijfer geef jij je leven nu? Welke conclusie trek jijzelf uit deze scores? Kies voor jezelf!

Let op: In het Keerpuntprogramma is maar beperkt plaats (max.8 personen) vanwege de intensiteit van het programma, de veiligheid en privacy van de deelnemers. 


Ja ik heb interesse!

 

Ter voorkoming van spam, klik op het vakje hieronder

 

Heb je belangstelling, bel me op 0614022339 of mail info@ligtpunt.nl 

 

Hartelijke groet,
Nell van de Ligt 

P.s. Als je JA zegt tegen dit programma, zeg geen ja tegen mij …maar zeg je JA tegen jezelf. En dat ben je waard.
Gun jezelf rust en geluk!!