Zelf aan de slag met je eigen gedrag

Intensief zelfstudiepakket

"Leer in drie eenvoudige stappen je drukke leven om te gooien en moeiteloos vol te houden"

Voor iedereen die met meer rust en minder stress wilt leven.

Een intensief en leerzaam zelfstudiepakket.

           

   Ja, ik doe mee met het Intensieve Zelfstudiepakket    


 
 

Meer tijd,

meer energie,

meer rust

 

 

Herken jij jezelf in deze vragen: 

 • Kun je moeilijk grenzen stellen of nee-zeggen en voel jij je super verantwoordelijk? Maar zit jij 's avonds vaak uitgeput op de bank? Te moe om nog te genieten van de mensen om je heen?
   
 • Wil je altijd maar leuk gevonden worden en houd jij daardoor met iedereen rekening? Zorg jij heel veel voor de ander en zet jij jezelf altijd maar op de tweede plaats?
   
 • Heb jij vaak het gevoel dat je geleefd wordt en dat een ander je leven bepaalt? Voel je je steeds meer een slaaf van het leven? En kom je steeds maar niet toe aan wat er voor jou echt toe doet?
   
 • Mis je de “jus van het leven”? Vraag je je weleens af waarvoor je het allemaal doet? Heb je stressklachten zoals hoofdpijn, slapeloosheid, lage rugklachten of zit je tegen een burn-out aan? Ten koste van wie en wat?
   
 • Wil je rust en meer genieten van je gezin, je partner? Wil je weer lachen, genieten en de persoon zijn die je  maanden of zelfs jaren geleden was.

Wil je zelf aan de slag en zaken in je leven veranderen?

 

Dan is dit korte en intensieve zelfstudiepakket echt iets voor jou, want je leert het volgende:

 • Je zorgt niet meer alleen voor anderen, maar denkt nu ook aan jezelf, zodat ook jij  weer gelukkig wordt.
   
 • Je gaat anders denken en wordt assertiever, omdat je meer van jezelf gaat zien en begrijpen.
   
 • Je zelfbeeld wordt positiever en je zelfvertrouwen groeit.
   
 • Angsten en faalangst vermindert doordat je zelfvertrouwen toeneemt.  
   
 • Doordat je meer inzicht in jezelf krijgt én wat de achterliggende mechanisme zijn die je gedrag veroorzaken, leer je je meer en beter je leven zelf te sturen. 
   
 • Je krijgt concrete manieren om uit je valkuilen van je persoonlijkheidskenmerken te stappen, zodat er daadwerkelijk iets veranderd.
   
 • Je hoort over de missers die je maakt (en die ik ook gemaakt heb), waardoor je burn-out raakt en die je ABSOLUUT wilt en kunt vermijden.
   
 • Je krijgt handzame tips en tools om te zorgen dat je leven veranderd, zodat je weer gelukkig en gezond wordt.
   
 • En nog veel meer!

 

            Ja ik doe mee met het Intensieve Zelfstudiepakket              

 

 

Dankjewel voor de zelfstudie!

Wat ben ik blij met de zelfstudie. Ik zat enkele maanden met een burnout thuis. Ik heb gesprekken met een psycholoog gehad, kreeg inzichten en ben nu weer begonnen met werk. Maar toen ik enkele weken aan het werk was, kwam de spanning en de stress weer terug. Ik besefte dat ik meer moest doen om terugval te voorkomen Door de zelfstudie werd het me compleet duidelijk wat ik nog niet voldoende geleerd en veranderd heb en ik heb geweldige stappen gezet. Veel dank Nell?

KH (45jr Coach)

 

Wie ben ik?

In mijn leven heb ik lang geworsteld met bovenstaande vragen. Ik was 15 jaar manager, had stressklachten en was niet echt gelukkig meer met mijn werk en mijn leven. Maar toch vond ik dat het nog wel meeviel, want “overal is wel wat, toch?!”. Daarmee ontkende ik onbewust de werkelijkheid… Totdat het te laat was en ik in een zware burn-out belandde..
Meer weten? klik hier.

 

Ik zag het aanbod en dat kwam precies op een moment dat het weer moeilijker ging op mijn werk. Dat ik niet meer in control was en dat er aan alle kanten aan mij getrokken werd om mijn werk op een andere manier te doen, dan zoals ik het altijd doe. Een beoordelingsgesprek met volkomen onterechte/onjuiste statements maakte dat ik me volkomen machteloos voelde. De cursus heeft mij weer met mijn neus op een aantal feiten gedrukt.
Ik geef de cursus een 8,5

Lineke (53jr maatschappelijk werk)

 

Hoe ziet het zelfstudiepakket eruit en wat krijg je van me?

Het intensieve zelfstudiepakket bestaat uit verschillende onderdelen die je in 10 weken doorloopt. Je krijgt 10 weken lang elke week studiemateriaal per mail toegestuurd. Opdrachten, oefeningen, luistercursussen, testen en nog veel meer. Je hebt voldoende tijd om de opdrachten in één week uit te werken. (Elke week wordt er ongeveer 2 uur inzet van je verwacht.) Natuurlijk kun je de zelfstudie ook in je eigen tempo doen. Dan sla je gewoon alles op (alle opnames zijn 5 maanden beschikbaar) en doe je de opdrachten op een later tijdstip.

Week 1:
Als je je hebt ingeschreven ontvang je meteen de eerste opdrachten. Je maakt je wensen, verlangens en je voornemens concreet. Je krijgt een  duidelijk overzicht van de stappen die je wilt zetten en de doelen die je wilt bereiken.
Ter waarde van €47,-

Ook krijg je een test toegestuurd, waarin je kunt zien hoe je scoort op de stress- en burnout-meter. Een test die aangeeft waar je staat en welke stappen je kunt zetten om snel uit de situatie te komen.  
Ter waarde van €47,-

Na 1 week krijg je elke week een MP3 toegestuurd. Je kunt deze thuis beluisteren wanneer dit jou schikt. En je kunt ze nog eens herbeluisteren, want bij de tweede keer luisteren hoor je vaak nieuwe dingen.
Bij de MP3's krijg je altijd een opdracht naar aanleiding van de informatie op de MP3's. Je maakt deze opdracht voor jezelf, zodat je meer overzicht en zelfinzicht krijgt.

Week 2:
Je ontvangt de 1e MP3: "Van stressklachten naar een burn-out". Je krijgt zicht op hoe je als mens bepaalde fases doorloopt voordat je burnt-out geraakt en hou je dit kunt stoppen. 
Ter waarde van  €97,-

Week 3:
Je ontvangt de 2e MP3: "Waarom grenzen stellen zo moelijk  is en wat je zo verantwoordelijk maakt". Je krijgt een overzicht van de persoonlijkheidskenmerken die het risico tot   stressklachten en burn-out bevorderen en wat jij kunt doen om minder risico te lopen.
Ter waarde van  €97,-

Week 4:    
Je ontvangt de 3e de MP3: "Weerstanden en (on)bewuste processen die maken dat je machteloos bent."  In deze MP3 vertel ik je overmenselijke mechanismen die je belemmeren en hoe je dit kunt doorbreken. Wat is er nodig en wat kun je zelf doen? 
Ter waarde van  €97,-

Week 5:
Je ontvangt de 4e MP3: "Jij en het werk oftewel jij en de ander". Je leert over de invloed van werk, de invloed van een ander. Over culturele aspecten en over verantwoordelijkheid.
Ter waarde van  € 147,-

Week 6: 
Je ontvangt de 5e MP3: "De drie stappen om je drukke leven om te gooien en moeiteloos vol te houden". Hier worden de drie stappen nog eens uitgebreid besproken en bereid je je voor om een actieplan op te stellen.
Ter waarde van  €147,-

Week 7: 
Je krijgt opdrachten om tot een actielijst te komen. In de eerste opdracht maak je opnieuw de balans voor jezelf op. Waar sta je en wat heb je te doen? Met de volgende opdrachten stel je persoonlijke vragen en een actieplan op. Welke stappen moet je nemen om je wensen en verlangens te verwezenlijken en je doel te bereiken?
Ter waarde van  €47,-

Week 8:        
Je ontvangt de 6e MP3 "Vraag en antwoordsessie". Hierin  worden de meest gestelde vragen beantwoord.
Ter waarde van  €147,-

Week 9:
Je ontvangt extra informatie: nog wat meer achtergrond en nog meer tips en tools, zodat je informatie volledig is. 
Ter waarde van  47,-

Week 10:
Je zet alles op een rijtje, zodat je overzicht hebt. Je gaat opnieuw jezelf testen, kijken waar je staat en onderzoeken of er zaken veranderd zijn. Je bekijkt wat deze training je gegeven heeft en welke stappen je nog moet zetten. 

 

*LENTE ACTIE*

Normaal €247,-
NU VOOR MAAR €100,- incl. BTW 

Is dit interessant voor jou? Meld je dan direct aan!

 

Ik geef de cursus een 8. Veel geleerd.
En ik vond het heerlijk om zelf mijn tijd in te delen qua opdrachten, de MP3's zijn ook later te beluisteren.
José (37jr manager i/h bankwezen)

Stel dat je dit aanbod niet aanneemt, verandert er dan wel echt iets in je leven?
Mijn ervaring is dat je vaak terugvalt in oud gedrag en vaste gewoontes. Dan blijf je stressklachten houden en heb je nog steeds geen tijd voor je gezin en voor jezelf. Nog erger is dat bij langdurige stress de klachten verergeren.  Het kan zelfs uitmonden in hartfalen, een slecht functionerend immuunsysteem of een psychose. Dus draag zorg voor jezelf. Kijk hoe jij ervoor staat en wat jij kunt doen. 
Het studiepakket is een bijzondere aanbieding om jou op weg te helpen je leven te veranderen en te ontstressen, zodat je een beter, gezonder en gelukkiger leven krijgt.

 

P.s. Betaling kan via Ideal of Mistercash, je ontvangt de nota en de eerste opdrachten direct in je mailbox.
Wil je het bedrag rechtstreeks overmaken? Dat kan. Maak het bedrag over op naam van Ligtpunt, banknummer NL88TRIO0391108565 Bic-code TRIO2U onder vermelding van 'zelfstudie' en je mailadres.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op 0031 (0)614022339 of mail info@ligtpunt.nl. 


Schrijf je hier in

Ter voorkoming van spam, klik op het vakje hieronder