Deze pagina is voor mensen die een persoonlijke aanpak willen én een duurzame oplossing zoeken. 
Voor mensen die weer willen leven in plaats van overleven. 

Individuele coachingstrajecten

Rust, weer genieten van het leven en ontspannen werken.  

Slagingspercentage bedraagt 98% en geen terugvalrisico!!

Herken je één of meer van de volgende aspecten?

Je hebt last van slapeloosheid. Je voelt je moe en hangt ‘s avonds uitgeteld op de bank
Daarbij blijft het maar malen in je hoofd. Je lijf werkt je tegen, je sleept je voort en worstelt om alle ballen in de lucht te houden.
Je ziet tegen de dag op omdat je weer zoveel moet. Je wilt alleen maar rust en verlangt naar de vakantie.
Je hebt last van vage klachten zoals duizeligheid, moeheid, gespannenheid en je bent steeds vaker ziek. Misschien kamp je zelfs al met burn-outklachten?

Dan ben je hier op het goede adres,
want ik kan je helpen om blijvend en zelfs sterker uit deze situatie te komen!Want ik weet wat je doormaakt! En ik weet wat je kunt doen om er helemaal uit te komen en nooit meer terug te vallen.

Want ik ben niet alleen kennisdeskundig, ik heb jarenlang zelf geworsteld met een jarenlange zware burn- out.


Ik vind het belangrijk dat je van stress of een (dreigende) burn-out leert.
Dat je volledig herstelt,
zodat je niet terugvalt én zodat je weer op hetzelfde niveau kunt werken!Hoewel er algemene leerpunten zijn die voor een ieder gelden, is het leerproces voor iedereen anders. Daarom kies ik voor persoonlijke begeleiding en maatwerk. We pakken de problematiek tot in de kern aan en onderzoeken samen wat jouw persoonlijke oorzaken zijn, dus wat maakt dat je in deze situatie terecht gekomen bent. We ontdekken wat je vervolgens op te lossen of te leren hebt en hoe je dit kunt bereiken.

Het is mijn doel om samen met jou, via grondig zelfonderzoek en met handzame tools verandering te bewerkstelligen naar een leven waarin jij weerbaar, sterk en gelukkig bent en optimaal kunt functioneren. Naar goede lichamelijke, geestelijke en emotionele gezondheid.

Wil je meer lezen over de werkwijze van Ligtpunt? Klik hier

TESTIMONIALS

Ik zat volledig vast in mijn werk. Mijn zelfbeeld was ik kwijt, voelde me totaal niet gewaardeerd op mijn werk waardoor mijn zelfvertrouwen erg gedaald was. En ik wist dat ik iemand nodig had die me weer mezelf liet worden met energie en pit en zelfvertrouwen. Hoe kom ik weer terug bij mezelf? En nu..Ik mag van geluk spreken, heb mezelf weer op de kaart gezet, heb mezelf weer gevonden, weet beter wat ik wil, waar ik gevoelig voor ben en hoe ik mijn grenzen kan verleggen en niet meer in mijn oude patroon vallen (in mijn schulp kruipen) t is mijn leven! De coaching was heel toegankelijk, heel snel met de juiste tools de zere plekken in kaart brengen en oplossen, dingen een plek geven en open staan voor veranderingen. Super toepasbaar. Rakend, pakkend. Zeer goede handvaten, voorbeelden, elke keer weer pakkend materiaal in de vorm van filmpjes, gedichten, theorie, opdrachten. Alles wordt aan elkaar verbonden en maakt een totaal plaatje van wat ik nodig had. Ongelooflijk, ongelooflijk trots dat ik dit heb meegemaakt. Volledig eigen inspraak in tijd die ik nodig had tussen de sessies, goede inschatting wat wel en wat niet. En wat ik nodig had om mezelf weer terug te pakken. Voor mij een dikke 10. Mijn dank is enorm groot! Super trots om met je te hebben mogen werken. Zowel voor mijn werk als privé leven is dit een aanvulling. Ik heb elke keer weer dingen waar ik aan terug denk die me weer even op scherp stellen en waarmee ik het zelf kan analyseren waarom het even niet helemaal ging zoals ik had verwacht of wil. Dank, dank, dank. Je bent een super vrouw. Super coach!

Nina (42 jaar)

Teamleider zorg

Ik was overspannen. Had behoorlijke hartklachten gehad van de stress! Ik vroeg me af hoe ik dit stuk aan kon pakken. Bij Nell heb ik onder de motorkap gekeken en dat heeft me veel inzichten over mezelf gebracht. Ik ken nu mijn valkuilen, dat is behoorlijke winst. Ik heb geleerd mijn leven zelf te sturen en te kiezen. Het gaat prima nu. Ik heb mijn doel gehaald en kan verder zelf aan de slag. Nell is een fijne coach en ik vond de hypno sessies heel sterk. Ik denk dat voor mij persoonlijk 1 hypno sessie gelijk zou staan aan 100 uren praten. Wat daar vooral fijn aan was, is dat je in 1 klap heel veel inzicht krijgt, dingen pijnlijk duidelijk worden en je zaken meteen aanpakt en oplost. Dus ik ging elke keer met een goed, opgelucht gevoel weg bij de coaching/therapie Voor het traject een 9.

Maik 38 jaar

Jeugdzorgmedewerker

Ik ben uitgevallen met burn-outachtige klachten. Nu werk ik weer full time, met plezier en in balans. Ik heb geleerd mezelf centraal te zetten en niet de ander waardoor ik voor mijzelf zaken helder heb in wat ik wil. Wat ik geleerd heb, blijft onwillekeurig doorwerken waardoor ik een extra boost kreeg om te veranderen. Jouw sterkte is het probleem terugbrengen naar de kern, iedere keer alles terugleggen en met humor, realisme en stevigheid de waarheid naar voren brengen. Je krijgt een 9 van mij. Een 10 is namelijk uitmuntend maar die geef ik nooit.

Mascha (37 jaar)

P&O manager


Dit is een persoonlijk leertraject, waar je in je verdere leven van profiteert.
We werken samen aan het vergroten van zelfkennis, aan ik-sterkte, goede zelfzorg, assertiviteit, weerbaarheid, het nemen van eigen regie, autonomie, communicatie. Aan jezelf durven en kunnen zijn in je werk en in je privéleven. Je krijgt ook theoretische onderbouwing; psycho- educatie, stressmanagement, persoonlijk leiderschap en nog veel meer… Hierbij streef ik naar concrete resultaten.

Alles wat je thuis kunt en wilt doen, doe je thuis. Naast de gesprekken krijg je concrete tips en tools, opdrachten, testen, theorie en achtergronden, oefeningen, checklists, adem– of ontspanningsoefeningen, leefstijl- of voedingsadviezen enzovoorts. Steeds opnieuw bekijken we wat bij je past, je nodig hebt en we volgen daarbij jouw tempo, dat wat jij in het proces aan kunt.


Ik ben een stevige coach en therapeut en betrokken bij je proces. Ik zet me voor de volle honderd procent in. Van jou verwacht ik dan ook volledige medewerking.Wat levert de coaching je op?

Rust in jezelf, tevredenheid en geluk. Je kunt weer genieten.
Naast bewustwording, meer zelfkennis, zelfvertrouwen en eigenwaarde.
Herkennen van je persoonlijke stresssignalen en persoonlijk handelen.
Concrete handvatten om goed voor jezelf te zorgen en op een respectvolle manier assertief te zijn.
Tools voor goede, eerlijke en duidelijke communicatie en echt contact met de ander.
Nieuwe tools die bij jou persoonlijk passen om zaken bewust en adequaat aan te pakken. Doeltreffend omgaan met stresssituaties en problematieken.
Eigen regie durven en kunnen nemen over je leven en werk, ook bij moeilijke kwesties.
Je komt met jezelf naar buiten en geeft aan wat je denkt, voelt en wat voor jou belangrijk is: je kunt en durft jezelf te zijn.
Je hebt je leven (weer) in eigen hand en bent sterk en weerbaar op het werk en privé.

Ik werk zowel particulier als voor bedrijven. Wil je meer informatie? Neem dan contact met me op. Bel 0614022339 of vul hieronder het contactformulier in en ik bel je zo spoedig mogelijk op.


Ja ik heb interesse en wil graag contact opnemen!