Workshops

Ligtpunt verzorgt inspirerende trainingen om zelfbewust, sterk en weerbaar in het leven te staan. Trainingen waar je veel profijt van hebt in de rest van je loopbaan en die je levenskwaliteit verbeteren.
Alle trainingen worden zowel particulier als in bedrijven aangeboden.

Stress en druk horen bij het leven. In deze boeiende training leer je hoe je met de juiste kennis en adequate tools goed en gezond om kunt gaan met stress en stresssituaties.
Lees meer
Leer in deze workshop wat grenzen stellen betekent en hoe je op een respectvolle manier superkrachtig en succesvol grenzen kunt stellen, zonder anderen te kwetsen of tekort te doen.
Lees meer
In deze workshop maken we een verdiepingsslag en werken we verder aan het ontwikkelen en verstevigen van je ik-grens, zodat je nog steviger en weerbaarder in het leven staat.
Lees meerEen ijsbad is een wondermooie oeroude bewezen techniek die veel (gestreste) mensen in onze drukke samenleving kan helpen om zichzelf lichamelijk en geestelijk een boost te geven. Je wordt niet alleen gezonder en sterker, je ervaart je totale lichaam. De bijbehorende ademtechniek, de focus, yogatechnieken en de kou geven samen het effect wat je wilt behalen. Deze vaardigheden ga ik uiteraard uitgebreid met je doornemen voordat je het ijswater in gaat. Ik beloof je een ongelofelijke mooie ervaring! Ook leuk en zeer geschikt als teambuildingsuitje.
Lees meer
In deze training gaan we specifiek in op stresssituaties op het werk. Deze training leert je hoe je optimaal kunt functioneren en tegelijkertijd goed voor jezelf kunt zorgen, zodat je weer plezier krijgt in je werk en niet meer uitgeput thuis komt.
Lees meer
Deze training is bedoeld voor leidinggevenden die meer willen weten over het voorkomen van verzuim door stress en burn-out op de afdeling en concrete handvatten willen.
Lees meer