Testimonials

Workshops

Ik wilde meer grip op mezelf tijdens stressmomenten. De workshop gaf me een structuur en inzicht in stressvorming en stresshantering. En een duidelijk beeld van mijn eigen werkpunten. Het was een concrete praktische workshop vol tips en oefeningen. Ik geef de workshop een 9/10 Ik keer naar huis terug met een zeer goed gevoel ondanks mijn technische ingenieursbrein 😉

Johan (53 jaar)

Ingenieur

Het sterke punt van de workshop vond ik dat het diep naar het gevoel ging. Ik kreeg zicht op mijn eigen handelen en sta steviger inmijn schoenen omdat ik nu zie wat ik zelf doen. Een 8. Bedankt voor deze waardevolle dag.

Laura (42 jaar)

Boekhouder

Het was een uitgebreide workshop. De oefeningen, maar ook het groepsgebeuren vond ik verrijkend. Ik heb concrete handvatten gekregen waar ik iets mee kan in de praktijk. Ik laat het voorlopig even bezinken. Mijn beoordeling 8,5- 10

Marlies (45 jaar)

Manager

Ik worstel met stress en kreeg heel belangrijke inzichten tijdens de workshop: - mijn ik kracht verdient behoorlijk extra aandacht - ik ben gericht op aanpassen en verval onbewust in de slachtoffer houding Duidelijk. Ik kan verder.

Cees (43 jaar)

Jeugdwerker

Ik geef de workshop een 9,5. Een openbaring en opluchting, ik heb ontdekt dat ik de grens kan bepalen door een andere aanpak. Zonder radicaal “nee” te zeggen En gewoon mezelf zijn. Dankjewel Nell

Margje (49 jaar)

Verpleegkundige

Momenteel ben ik in de ziektewet. De workshop gaf me vooral veel inspiratie, over wat ik wil gaan doen en hoe ik daar op korte termijn met tools uit de workshop mee aan de slag kan. Ik geef je een 9!

Alice (48 jaar)

Communicatie medewerker

Na een moeilijke periode in 2014 heb ik de draad weer opgepakt. Ik wil beter leren mezelf te beschermen en niet meer zo diep te zakken. Vandaag geleerd om meer aandacht aan mezelf te geven, focus op mezelf te leggen en van mezelf te houden. De dag had langer mogen duren…Ik geef de workshop een 8. Ik haal er zoveel kracht uit.

José (46 jaar)

Administatief medewerker

Ik heb nu concrete makkelijke tools gekregen om mezelf te beschermen, neer te zetten. Een 8

Willem (35 jaar)

Manager

Ik wil burn-out vrij worden en groeien. Dus ik volg de ze workshop naast het coachingstraject. De dag gaf me een recapitulation of topics Een 8 Nell

Josje (54 jaar)

Verpleegkundige
Coaching


Nell, je moet weten dat de begeleiding en de gesprekken bij jou er uiteindelijk voor hebben gezorgd dat ik mijn droom waar heb gemaakt!! Van een burn-out geploeter naar levensgeluk..........

Babette (35 jaar)

Pedagoog

Deze coaching is uit het hoofd in het lichaam. Je voelt en doorleeft de coaching echt. Dit is anders ten opzichte van andere trajecten (waarbij je vooral ‘in het hoofd zit’). De coaching werkt door op de lange termijn. Nell, je bent een hartelijk en warm mens. Je bent prettig in omgang, en er is ruimte voor eigen invulling voor het traject Een 10. Ga zo door!

Lydia (37 jaar)

Docent

Ik was burn-out en enkele maanden uit de roulatie. Ik werd geleefd en was machteloos. Na de begeleiding heb ik weer greep, ben ik bewuster geworden. Ik heb eindelijk weer het gevoel mijn eigen leven te sturen en dat is heel lang niet zo geweest. Ik ben weer gelukkig.

Erik (39 jaar)

Arts

Ik had enorme last van burn-outklachten die mijn leven en werk beheersten. Een nachtmerrie-tijd. De begeleiding is nu afgerond en misschien ben ik een beetje optimistisch, maar ik geloof niet dat ik nog snel in een burn-out terecht zal komen. Daar is door de coaching gewoon teveel voor veranderd. Als het me een jaar geleden was voorspeld had ik het niet geloofd.

Mark (48 jaar)

Manager bij de overheid

Mijn levensinstelling is veranderd. Ik zorg nu ook voor mezelf en niet alleen voor anderen. Ik zeg nee, stel grenzen. Ik ben veel evenwichtiger en  kan beter relativeren dan voorheen. En het kost me niet eens moeite.

Ann (46 jaar)

Medisch specialist

Er gebeurde dingen die voor mij vreemd waren. Burn-out. Ik had geen controle meer over mijn lijf. Ik kon niet meer coördineren en plannen. Ik zat al enkele maanden ziek thuis. Een poging om na wat maanden rust weer op te startte lukte niet. Ik dacht dat ik het aan kon, maar het bleek was toch te snel. Ik startte een begeleidingstraject bij Nell. Nu (een half jaar later) gaat het erg goed. Ik ga anders met dingen om en kan daardoor zaken van me afzetten. Ik heb geen stress meer. En werk weer full-time. Als ik de begeleiding van Nell een rapportcijfer zou moeten geven, zou ik een 9 geven.

Floris (58 jaar)

Vertegenwoordiger

Nell, Ben zo blij met je persoonlijke aanpak. Geen trucjes, geen standaard dingen aanpak met lijstjes, dat had ik al gehad en heeft me weinig gebracht. Jij zag mij en mijn gestuntel als persoon en pakte de kern aan. Ik heb enorm veel geleerd, werk met plezier en stuur mijn eigen leven.

Jeannine (56 jaar)

Psycholoog

Ik was overspannen. Had behoorlijke hartklachten gehad van de stress! Ik vroeg me af hoe ik dit stuk aan kon pakken. Bij Nell heb ik onder de motorkap gekeken en dat heeft me veel inzichten over mezelf gebracht. Ik ken nu mijn valkuilen, dat is behoorlijke winst. Ik heb geleerd mijn leven zelf te sturen en te kiezen. Het gaat prima nu. Ik heb mijn doel gehaald en kan verder zelf aan de slag. Voor het traject een 8

Kas (28 jaar)

Wetenschapper bij TNO

https://www.youtube.com/watch?v=hI7O7us5Ijg

Uitleg van eht filmphje