Dit is kennis waar je de rest van je leven profijt van hebt!

Stevig staan in een stressvolle baan

Dé training om medewerkers sterk en stressbestendig te maken.


Herken je als manager een of meerdere van onderstaande situaties?

Je ziet dat de medewerker de werkdruk niet goed aan kan. Of je vindt de medewerker emotioneel en mentaal niet sterk.
Een gestreste medewerker verziekt de sfeer op de afdeling door zijn strijdbare manier van communiceren en zijn ontwijkend gedrag. Een medewerker is weinig flexibel en ziet altijd beren op de weg.

Ik worstel met stress en kreeg heel belangrijke inzichten tijdens de workshop: - mijn ik kracht verdient behoorlijk extra aandacht - ik ben gericht op aanpassen en verval onbewust in de slachtoffer houding Duidelijk. Ik kan verder.

Cees (43 jaar)

jeugdwerker

Na een moeilijke periode in 2014 heb ik de draad weer opgepakt. Ik wil beter leren mezelf te beschermen en niet meer zo diep te zakken. Vandaag geleerd om meer aandacht aan mezelf te geven, focus op mezelf te leggen en van mezelf te houden. De dag had langer mogen duren…Ik geef de workshop een 8. Ik haal er zoveel kracht uit.

Wilma (46 jaar)

managersassistente

Ik wilde meer grip op mezelf tijdens stressmomenten. De workshop gaf me een structuur en inzicht in stressvorming en stresshantering. En een duidelijk beeld van mijn eigen werkpunten. Het was een concrete praktische workshop vol tips en oefeningen. Ik geef de workshop een 9/10 Ik keer naar huis terug met een zeer goed gevoel ondanks mijn technische ingenieursbrein 😉

Johan (43 jaar)

ingenieur


En dan heb ik hier nu de training voor je medewerkers:


Een tweedaagse training om medewerkers sterker te maken zodat motivatie, inzet en werkplezier toenemen en uitval door stress en burn-out voorkomen wordt.


Voor wie is deze training?


Voor medewerkers die worstelen met werkdruk of stresssituaties. Medewerkers die emotionele, mentale of fysieke klachten hebben in verband met hoge werkdruk.
Of medewerkers die dreigen overwerkt te geraken en stressgevoelig zijn. Hooggevoelige medewerkers die snel te veel geprikkeld worden en zich moeilijk kunnen concentreren.
Medewerkers die niet voldoende weerbaar zijn en zich moeilijk staande kunnen houden in het team. Maar ook voor medewerkers die zichzelf willen trainen in assertiviteit, communicatie en kracht.Thema' s die aan bod komen in de training:


Eigen stressmanagement, vitaliteit, zelfzorg, commnicatie, verantwoordelijkheid nemen,
zelfmanagement en zelfregie, assertiviteit, samenwerken
en nog veel meer.


Als de medewerker deze training heeft gevolgd dan is er een medewerker die:


zich minder vaak ziek meldt. verantwoordelijkheid neemt voor hetgeen gevraagd wordt.
collega’s respectvol aanspreekt, duidelijk communiceert en goed samenwerkt. ook goed eigen grenzen kent en die durft aan te geven.
taken uitvoert en deadlines haalt. goed kan omgaan met werkdruk en stresssituaties.

Om de training goed te laten aansluiten op de behoeften en vraag
bied ik nog meer:


  • Een ½ uur persoonlijke coaching vooraf zodat je medewerker goed voorbereid het programma begint.Hier worden de persoonlijke leerdoelen doorgenomen en worden individuele vragen en de verwachtingen van de training besproken. Zo weet je zeker dat de training aansluit bij de behoefte van de medewerker en van de organisatie. De medewerker begint goed voorbereid aan de training.

  • Een ½ uur persoonlijke coaching na de workshop om de puntjes op de i te zetten.Twee weken na de workshop worden de concrete resultaten van de training in een 2 e  gesprek nog eens doorgenomen met je medewerker. We bespreken eventuele knelpunten die je medewerker in de praktijk tegenkomt. De coaching kan via de telefoon of per skype gevoerd worden.

De training is in kleine groepen van maximaal 8 personen zodat er intensief en persoonlijk gewerkt kan worden. Er is dus veel ruimte voor persoonlijke aandacht en individuele vragen.


Ja ik heb interesse en wil me inschrijven voor de workshop!


P.s. Voor deelnemers uit Nederland geldt dat je (afhankelijk van je gekozen zorgpremie en zorgverzekeraar) gedeeltelijk een vergoeding ontvangt via je ziektekostenverzekering.