Dit is kennis waar je de rest van je leven profijt van hebt!

IN 1 DAG DOELTREFFEND STRESS STOPPEN EN HANTEREN

Grijp tijdig in en buig de situatie om.
Doe mee aan deze workshop!


Herken je dit?

Je bent druk en je moet zoveel! 
Druk op het werk, met de kinderen, het huishouden, vrienden. Ga zo maar door.
En je voelt je schuldig als je nee zegt.
Trouwens, hoe zeg je 'nee' en hoe zorg ik beter voor mezelf?
Je loopt jezelf voorbij.
Je hebt hoofdpijn, slapeloze nachten en weinig energie.
Het is code 
geel
!
Je wilt grip op je leven en beter gewapend zijn tegen stresssituaties
Je wilt niet bij code
rood
belanden, maar je wilt terugschakelen van 
geel
 naar 
groen
.


In 1 dag leren regie terug te krijgen over je leven
en je nooit meer machteloos voelen.
Het leven vraagt een steeds hogere snelheid, waardoor je op 'de toppen van je kunnen' leeft. Het gevolg is dat je allerlei stressklachten ontwikkelt, want je stresslevel is veel te hoog. (code
geel
of zelfs
rood
). Maar toch ga je vaak (ongewild) door, terwijl je je diep van binnen niet meer gelukkig voelt met deze manier van leven. De waan van de dag en onmacht om te veranderen drijven je voort.

Maar echt, dat hoeft niet zo. Je kunt ingrijpen en leren met meer rust en ontspanning te leven. Zelfs in deze drukke wereld. Je kunt leren met stress om te gaan, zodat je gezond, sterk, gelukkig en weerbaar in het leven staat.

Schrijf je in, want dit is wat je gaat leren:


Door middel van verschillende testen meten we je stresslevel en je ontdekt hoe je er voor staat. Je leert wat stress precies is, waardoor het ontstaat en wat het met je doet.
Je onderzoekt wat jouw onderliggende patronen zijn die er voor zorgen dat je moeilijk kunt veranderen. We bespreken jouw typische persoonlijkheidskenmerken die je stressgevoelig maken.
Je krijgt een duidelijk beeld van je persoonlijke aandachtspunten. Je krijgt praktische persoonlijke tools waardoor je in de toekomst stress kunt voorkomen.
Geen aangeleerde trucjes, maar concrete handvatten voor een bij jouw passende persoonlijke aanpak. In 1 dag leer je hoe je de regie over je leven in eigen hand neemt. Je zult je gezonder en gelukkiger voelen.


Dit is kennis waar je de rest van je leven profijt van hebt


Dit alles geeft houvast en richting en zorgt voor rust in je hoofd. Je staat steviger in je schoenen en kunt bewust en effectief handelen zodat je regie houdt. En dat voelt goed en geeft je kracht en zelfvertrouwen.
Aan het eind van de dag ga je gesterkt en met veel waardevolle tips en tools huiswaarts.


Jouw investering voor deze workshop, inclusief lunch, koffie en thee bedraagt
€ 247,- incl. BTW.

De workshop wordt gegeven in Mill (bij Nijmegen), Utrecht en Antwerpen. De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer en parkeren is gratis. We starten om 9.30 uur. Het programma belooft een mooie ontdekkingstocht voor je te worden. Rond 17.30 uur ga je gesterkt en met veel waardevolle tips en tools huiswaarts.
Koffie, thee, versnaperingen en een lekkere lunch zijn inbegrepen.


Ja ik heb interesse en wil me inschrijven voor de workshop!


P.s. Voor deelnemers uit Nederland geldt dat je (afhankelijk van je gekozen zorgpremie en zorgverzekeraar) gedeeltelijk een vergoeding ontvangt via je ziektekostenverzekering.