Dit is kennis waar je de rest van je leven profijt van hebt!

Verdiepingsdag 'Succesvol Grenzen Stellen'

Onderzoek jouw persoonlijke situatie
en
ontdek hoe je meteen verandering kunt aanbrengen.


Deze training is een verdiepingsdag nadat je de workshop 'Succesvol Grenzen Stellen' hebt gevolgd.


Wat ga je leren deze dag?We gaan uitgebreid in op jouw persoonlijke situatie en onderzoeken wat en waarom er zaken moeilijk lopen. We testen waar je staat.
We analyseren en concretiseren de psyche, waardoor je meer begrijpt en opnieuw houvast en greep krijgt. We gaan concreet aan de slag met onderliggende patronen, die zorgen dat je moeilijk kunt veranderen.
We onderzoeken wat persoonlijk bij jouw past. Je oefent met nieuwe tools grenzen stellen, assertiviteit, communicatie en zelfzorg.
Je leert hoe je regie houdt op je leven.

We werken in een klein groepje (maximaal 8 deelnemers). Er is dus veel tijd voor jouw persoonlijke situatie en persoonlijkheid.


Het was een uitgebreide workshop. De oefeningen, maar ook het groepsgebeuren vond ik verrijkend. Ik heb concrete handvatten gekregen waar ik iets mee kan in de praktijk. Ik laat het voorlopig even bezinken. Mijn beoordeling 8,5- 10

Marlies (45 jaar)

manager overheid

Ik wil burn-out vrij worden en groeien. Dus ik volg de ze workshop naast het coachingstraject. De dag gaf me recapitulation of topics Een 8

Josje (54 jaar)

verpleegkundige

Ik geef de workshop een 9,5. Een openbaring en opluchting, ik heb ontdekt dat ik de grens kan bepalen door een andere aanpak. Zonder radicaal “nee” te zeggen En gewoon mezelf zijn Dankjewel Nell

Margje (49 jaar)

verpleegkundige


En ik geef je ook nog een bonus!

Na een maand spreken we elkaar via Skype (30 minuten) over hoe het met je gaat. We zullen het hebben over hoe je het geleerde in de praktijk brengt en waar je tegenaan loopt. Zo zetten we de puntjes op de i.


Ja ik heb interesse en wil me inschrijven voor de workshop!